Concret   Datorgatan 3, 561 33 Huskvarna  >

036 - 10 00 50  |  david [at] concret.se  |  mats [at] concret.se

Uppdragsgivare: SENSUS, TUC Sweden, Plushögskolan, Campus i12, Fotoskolan Jkpg

Vi håller i ett flertal utbildningar i Linköping, både för TUC Sweden och Plushögskolan.
– Marknadsföring för Digitala Innehållsproducenter på TUC Linköping
– Visuell kommunikation för Digitala Innehållsproducenter TUC Linköping.
– Copywriting för Digitala Innehållsproducenter TUC Linköping.
– Marknadsföringskurs på Plushögskolan Linköping.
– Diplomerad kommunikatör på Sensus.

Jobbar du som kommunikatör eller informatör och känner att du vill stärkas i din yrkesroll? Då kan vi rekommendera kursen Diplomerad Informatör som vi ger tillsammans med Sensus. Totalt 10 utbildningsdagar under 20 veckor med verklighetspraktisk inriktning: 2 dagar om kommunikationsprocessen, 4 dagar i de grafiska programmen (Illustrator, Photoshop, InDesign), 1 dag kreativt skrivande, 1 dag visuell kommunikation, 1 dag webb och sociala medier. Sista kurstillfället är en redovisningsdag där kursdeltagarna lägger fram sina projektarbeten; en kommunikationsplan.  Små grupper och deltagare verksamma inom olika branscher ger härlig dynamik.


Några deltagarröster

”Tror jag pratar för alla som gick utbildningen att våra lärare David och Mats levererade genom hela utbildningstiden. Varje tillfälle var väl förberett, genomtänkt och användbart. För mig personligen var dessa tillfällen något att se fram emot. Eftersom vi alla i gruppen hade liknande yrkesroller fick jag, förutom kunskap och diplom, med mig massa ny erfarenhet att ta med mig in i min arbetsvardag. Jag har tack vare utbildningen stärkts i min yrkesroll som informatör och kan varmt rekommendera Diplomerad Informatör till andra.”
/ Sara Löfgren, Informatör Södra Cell

”När jag började på utbildningen Diplomerad Informatör hade jag jobbat med information/kommunikation i några år, vilket jag tror är en fördel. En lagom stor och mycket bra grupp har inbjudit till många diskussioner som varit givande. Kunniga och engagerade kursledare samt ett upplägg som rymde det mesta inom området har gett mig ny inspiration och nya infallsvinklar i mitt arbete. Jag har också fått bekräftelse på att jag är inne på rätt spår i mitt jobb, vilket gör att jag känner mig trygg i min yrkesroll. En utbildning att rekommendera!”
/ Kari Ahlqvist, Informatör, Vöfab, Växjö

 

______________________________________________
David Söderlind är utbildad civilekonom på Växjö universitet i slutet på 1990-talet. Via ett sommarvikariat som lokalreporter på Jönköpings-Posten fick han anställning som copywriter på Concret Reklam. Utbildningsryggsäcken fylldes på med en distansutbildning i Journalistik/Copy på RMI Berghs i Stockholm. 
Han har sina texter publicerade i allt ifrån tidskrifter till reklammaterial från uppdragsgivare i hela Sverige; Sydved, Jönköping Energi, Vätterhem, Karlskoga kommun, Vårdcentralerna Bra Liv, Lännen Tractors, Länsstyrelsen i Kalmar län, Elmia Wood med flera. 
Sedan början av 2010-talet håller han regelbundet kurser i kreativt skrivande. Sedan 2014 är han kursansvarig för Diplomerad kommunikatör som ges av Sensus samt kursledare i marknadsföring och kommunikation på Campus I12 i Eksjö. 
I sin roll som Copywriter på Concret reklam agerar han också projektledare och varumärkesutvecklare för byråns uppdragsgivare. 
Tillsammans med Mats Andersson har han gett ut två diktsamlingar samt en bok om John Bauer. 

______________________________________________
Mats Andersson läste på Konstindustriskolan, Göteborgs Universitet i slutet på 1980-talet. Därefter följde arbete framförallt som grafisk formgivare och fotograf på VAG och därefter Kabe. Sedan 1990 har Mats varit verksam som Art Director och fotograf på Concret. Mats var ansluten hos bildbyrån Maskot i Stockholm fram till 2021. Mats har hållit utbildningar på Universitetsnivå i grafisk formgivning, foto samt i Adobe-programmen sedan 2014. Blev ambassadör för en av världens mest kända kameratillverkare Leica Cameras 2023.   
Mats har vunnit ett stort antal prestigefyllda priser, bland annat; VM i naturfoto – Wildlife Photographer of the Year, black & white (2016), Årets Nordiska naturfotograf (2016), Årets naturfotograf i Sverige (2016) samt Nordens största naturfototävling Nordic Nature Photo Contest (2016) där Mats blev totalsegrare – dvs årets Nordiska naturfotograf. Mats har även gjort mängder av stora fotoutställningar på konstmuseer norden över. Hans bilder har även publicerats i mängder av tidningar, magasin och almanackor genom åren. Mats tilldelades Sveriges Författarfonds treåriga arbetsstipendium 2021-23 samt det stora ettåriga arbetsstipendiet 2019 och 2014 för sina böcker Nature Diary resp. Intimations. Han fick också kulturstipendium av Region Jkpg 2017.
Har givit ut inte mindre än tretton fotoböcker. Föreläser regelbundet inom bland annat kreativt foto, grafisk design och praktiskt arbete i de grafiska datorprogrammen.

Kontakta oss

Mail 
david [at] concret.se
mats [at] concret.se

Telefon
+46 36 10 00 50

Reklambyrå i Jönköping, Huskvarna, webbdesign, kundtidningar, foto, film

Concret Reklam AB

ADRESS

Datorgatan 3, 561 33 Huskvarna

> Karta