Concret   Datorgatan 3, 561 33 Huskvarna  >

036 - 10 00 50  |  david [at] concret.se  |  mats [at] concret.se

• Antal deltagare: max 10
• Kursstart: ca 2 ggr / år 
• Omfattning: 10 tillfällen, 80 studiotimmar
• Pris: ca 39.900

Utbildningen Diplomerad kommunikatör ger dig förståelse för kommunikationsprocessens olika delar samt kunskap som gör att du kan planera och utföra organisationens interna och externa kommunikation på ett medvetet, genomtänkt och strukturerat sätt.

Du får även lära dig att skriva intresseväckande, utforma och producera enklare informationsmaterial, kommunicera och interagera strukturerat och genomtänkt i sociala medier samt stärka din organisations webbnärvaro.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller har tidigare erfarenhet av arbete med information och kommunikation och som behöver bredda dina teoretiska och praktiska kunskaper.

Utbildningen omfattar 80 timmar och genomförs en heldag varannan vecka under cirka 6 månader vilket gör att du kan arbeta parallellt under studietiden. Teori varvas med praktiska övningar. Du får hemuppgifter och personlig feedback. Utbildningen är indelad i 6 avsnitt:

• Kommunikationsprocessen, 2 dagar
• De grafiska dataprogrammen, 4 dagar
• Det skrivna ordet, 1 dag
• Visuell grafisk kommunikation, 1 dag
• Webb och digitala kanaler, 1 dag
• Slutarbete/redovisning, 1 dag

> Anmäl dig här!


Totalt är det 19:e kursomgången som vi kör utbildningen
tillsammans med Sensus diplomutbildningar
och vi närmar oss 180 utbildade kommunikatörer.


"Har ni möjlighet så anmäl er till denna inspirerande utbildning som diplomerad kommunikatör hos Sensus. Vi har gått igenom många delar som ingår i ett arbete som kommunikatör. Det har funnits utrymme för diskussion och egna funderingar och frågor.
David och Mats är fantastiska ledare som förklarar på ett enkelt sätt samt delar med sig av bästa trixen. Allt blandat med både allvar och glada skratt. Vi var en härlig grupp som trivdes ihop och bytte erfarenheter, kommer att bli en saknad att åka till Jönköping och kommunicera." /Ulrika Carlberg, Veg Tech

______________________________________________
David Söderlind, är utbildad civilekonom på Växjö universitet i slutet på 1990-talet. Via ett sommarvikariat som lokalreporter på Jönköpings-Posten fick han anställning som copywriter på Concret Reklam. Utbildningsryggsäcken fylldes på med en distansutbildning i Journalistik/Copy på RMI Berghs i Stockholm. 
Han har sina texter publicerade i allt ifrån tidskrifter till reklammaterial från uppdragsgivare i hela Sverige; Sydved, Jönköping Energi, Vätterhem, Karlskoga kommun, Vårdcentralerna Bra Liv, Lännen Tractors, Länsstyrelsen i Kalmar län, Elmia Wood med flera. 
Sedan början av 2010-talet håller han regelbundet kurser i kreativt skrivande. Sedan 2014 är han kursansvarig för Diplomerad kommunikatör som ges av Sensus samt kursledare i marknadsföring och kommunikation på Campus I12 i Eksjö. 
I sin roll som Copywriter på Concret reklam agerar han också projektledare och varumärkesutvecklare för byråns uppdragsgivare. 
Tillsammans med Mats Andersson har han gett ut två diktsamlingar samt en bok om John Bauer. 

______________________________________________
Mats Andersson läste på Konstindustriskolan, Göteborgs Universitet i slutet på 1980-talet. Därefter följde arbete framförallt som grafisk formgivare och fotograf på VAG och därefter Kabe. Sedan 1990 har Mats varit verksam som Art Director och fotograf på Concret. Ansluten hos bildbyrån Maskot i Stockholm. Mats har hållit utbildningar på Universitetsnivå i grafisk formgivning, foto samt i Adobe-programmen sedan 2014.   
Mats har vunnit ett stort antal prestigefyllda priser, bland annat; VM i naturfoto – Wildlife Photographer of the Year, black & white (2016), Årets Nordiska naturfotograf (2016), Årets naturfotograf i Sverige (2016) samt Nordens största naturfototävling Nordic Nature Photo Contest (2016) där Mats blev totalsegrare – dvs årets Nordiska naturfotograf. Mats har även gjort mängder av stora fotoutställningar på konstmuseer norden över. Hans bilder har även publicerats i mängder av tidningar, magasin och almanackor genom åren. Mats tilldelades Sveriges Författarfonds treåriga arbetsstipendium 2021-23 samt det stora ettåriga arbetsstipendiet 2019 och 2014 för sina böcker Nature Diary resp. Intimations. Han fick också kulturstipendium av Region Jkpg 2017.
Har givit ut inte mindre än tolv fotoböcker. Föreläser regelbundet inom bland annat kreativt foto, grafisk design och praktiskt arbete i de grafiska datorprogrammen.

Kontakta oss

Mail 
david [at] concret.se
mats [at] concret.se

Telefon
+46 36 10 00 50

Reklambyrå i Jönköping, Huskvarna, webbdesign, kundtidningar, foto, film

Concret Reklam AB

ADRESS

Datorgatan 3, 561 33 Huskvarna

> Karta